Start opsætning af Kaspersky Safe Kids

Efter installationen er færdig, guider Kaspersky Safe Kids Setup Assistant dig i gennem opsætningsprocessen for Kaspersky Safe Kids. Før du påbegynder opstartskonfigurationen, skal du give de nødvendige tilladelser for at programmet kan fungere optimalt.

Under opsætningen udfører du følgende handlinger:

1. Forbind til My Kaspersky med din My Kaspersky-konto, eller tilmeld dig på My Kaspersky, hvis ikke du har en konto.

Vigtigt: Når beskyttelsen er indstillet for dit barn, kan du ikke ændre den My Kaspersky-konto, som du er logget på. Hvis du vil bruge en anden My Kaspersky-konto, skal du geninstallere Kaspersky Safe Kids.

2. Tilføj dine børns oplysninger til programmet.

Hvis du har tilføjet dine børns oplysninger på My Kaspersky eller via Kaspersky Safe Kids-mobilappen, modtager og viser Kaspersky Safe Kids automatisk disse oplysninger.

3. Vælg en computerkonto for hvert barn.

Efter denne opsætning af Kaspersky Safe Kids er færdig. Kaspersky Safe Kids begynder at overvåge computerkontoerne, som du har valgt for dine børn.

Bemærk: Kaspersky Safe Kids-indstillingerne anvendes for de valgte konti i overensstemmelse med hvert enkelt barns alder. Du kan se og ændre Kaspersky Safe Kids-indstillinger på My Kaspersky i sektionen Børn eller i den Kaspersky Safe Kids, som er installeret på forælderens mobile enhed (som kører Android eller iOS).

Opret forbindelse til My Kaspersky

Tilmeld dig på My Kaspersky fra Kaspersky Safe Kids

Tilføj dit barns oplysninger til Kaspersky Safe Kids

Vælg en computerkonto for dit barn

Opret en computerkonto for dit barn

Bemærk: Hvis FileVault-funktionen er slået til under Systemindstillinger på din Mac, skal du give Kaspersky Safe Kids tilladelserne til at kryptere filer på dit barns computerkonto, så den bliver tilgængelig, når programmet genstarter.

Se også

Installer Kaspersky Safe Kids

Administér Kaspersky Safe Kids i My Kaspersky

Giv de nødvendige tilladelser til Kaspersky Safe Kids